top of page

Laagdrempelig leren masseren

bij Lily en Liva massagetherapie

Bij Lily en Liva massagetherapie is het doel simpel: door zoveel mogelijk mensen op een gemakkelijke manier kennis laten maken met de kunst van het masseren. Geen ingewikkelde verhalen of uitgebreide kennis van spieren vereist. Het doel is om je te leren hoe je een ontspanningsmassage kunt geven en te ervaren hoe heerlijk en rustgevend het kan zijn.

Massage Workshop

Verbeter je houding en handvaardigheden

Tijdens de workshop leer je hoe je de juiste houding aanneemt en hoe je je handen en vingers het beste kunt gebruiken om langdurig te kunnen masseren zonder problemen. We behandelen essentiële aspecten zoals de ideale hoogte van de massagetafel en het gebruik van de juiste oliën, temperatuur en muziek om een ontspannen sfeer te creëren.

Focus op rug, schouders en nek

De focus van de workshop ligt op 7 technieken voor de rug, schouders en nek. Deze gebieden zijn laagdrempelig en de meeste mensen hebben graag een massage op deze plekken. Na de workshop ben je in staat om zonder moeite een heerlijke rugmassage van minimaal een half uur te geven die professioneel en ontspannen aanvoelt.

Praktisch info over de massage workshop

De workshop is heel kleinschalig en laagdrempelig duurt ongeveer 2,5 uur, waarvan je ongeveer 1 uur op de massagetafel ligt om zelf gemasseerd te worden en ongeveer 1 uur naast de tafel om te oefenen met masseren. Het overige tijd gebruiken we voor theoretische uitleg, koffie, thee en koekjes om even te ontspannen.

  • Vereiste vooropleiding / kennis: geen

  • Niveau van de massage workshop: mbo niveau

  • Maximaal aantal deelnemers: 2

  • Minimum leeftijd: 18 jaar

  • Prijs: €199,00 voor twee personen.

Wil je de kunst van massage ontdekken en zelf leren hoe je een professionele en ontspannende massage kunt geven? Aarzel dan niet en meld je aan voor onze workshop!
bottom of page